2 травня 2019

Заупокійне богослужіння на Алеї Слави

Через тиждень після Пасхи в наших краях починаються “проводи” – поминальні дні. Український церковний календар відводить для заупокійних служб вівторок – Радоницю. Цьогоріч це буде 7 травня.

Тож 7 травня о 14:00 духовенство Православної Церкви України Харківських єпархій разом відслужать заупокійне богослужіння на Алеї Слави – місці поховань загиблих в АТО/ООС харків’ян (18-й міський цвинтар по трасі від аеропорту до Безлюдівки). Там зараз рівно 60 могил, і найсвіжіша – Яни Червоної. Дуже хочеться, щоб на цій “круглій” цифрі все і зупинилося...

Заупокійне богослужіння очолять архієпископ Афанасій і єпископ Митрофан, співслужитимуть їм священики з Харкова та області. Запрошуємо на цю панахиду рідних і побратимів загиблих воїнів, а також усіх небайдужих – громадських активістів, волонтерів, усіх українських патріотів і вірян, хто матиме бажання вшанувати захисників України.

Ми хочемо, аби церковна молитва пролунала на цих могилах і в цей день, коли більше рідних матимуть можливість їх провідати.

Христос воскрес!

 

 
 

Рекомендуємо відвідати