25 листопада 2019

Найвище духовенство України вшанувало загиблих бійців

Сьогодні на Алеї пам’яті Небесної Сотні і АТО відбулося покладання квітів до світлин загиблих бійців. Разом із преосвященними владиками пам'ять героїв вшанував Глеб Пригунов (Gleb Prigunov) та інші депутати обласної ради.

Візит Предстоятеля ПЦУ Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія до Дніпропетровщини відбувся з нагоди двох дат - 25 років від створення Дніпровської Єпархії та 10 років як владика Симеон її очолює. 

За підтримки владики сьогодні у єпархії ведеться парафіяльна, літургійна, місіонерська, освітня діяльність, будуються нові храми, розвивається чернече життя. При храмах працюють дитячі недільні школи, в яких працюють гуртки англійської мови, української, малювання. Головна мета – залучати дітей до освітнього і культурного дозвілля.

У рамках візиту Предстоятеля ПЦУ відбулася божественна літургія в Храмі на честь ікони Божої матері «Несподівана радість», а також закладення пам’ятних капсул в Свято-Андріївському храмі та Свято-Благовіщенському жіночому монастирі.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати