25 листопада 2019

Митрополит Епіфаній заклав пам’ятну капсулу у фундамент Благовіщенського жіночого монастиря

«Сьогодні ми справді радіємо з того, що уже в об’єднаній помісній Православній Церкві ми закладаємо і освячуємо все нові й нові храми. І це свідчить, що не зважаючи на супротив, ми динамічно розвиваємося. Ми зберігаємо єдність, ми отримуємо визнання з боку інших помісних Православних Церков», – сказав Митрополит Епіфаній у архіпастирському слові до вірян та монахинь Благовіщенського жіночого монастиря.

Сьогодні, 25 листопада 2019 року,  Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній разом з архієпископом Дніпровським і Криворізьким Симеоном, єпископом Харківським і Богодухівським Митрофаном, єпископом Запорізьким і Мелітопольським Фотієм, ігуменею Наталією (Кудрявською) та меценатом Дніпропетровської єпархії Олександром Петровським та іншими благодійниками заклав пам’ятну капсулу у фундамент храму на честь святих преподобних і богоносних отців Антонія і Феодосія, Благовіщенського жіночого монастиря в м. Дніпро.

Також Предстоятель Православної Церкви України побажав ігумені та монахиням, щоб лампада чернечого життя завжди мала той благодатний єлей, який буде підтримувати те світло чернечого життя.

За матеріалами прес-служба Київської Митрополії

Української Православної Церкви (ПЦУ)

 
 

Рекомендуємо відвідати