6 грудня 2019

Архієрейське богослужіння у день свята Введення в храм Пресвятої Богородиці

04 грудня 2019 року, у день свята Введення Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії до храму, відзначила своє храмове свято парафія м. Мерефи,площа Шевченка 16а.

З цієї нагоди, у місцевому храмі було звершено Божественну літургію, яку на запрошення настоятеля храму архимандрита Палладія (Більчука) очолив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

Його Преосвященству співлужили: настоятель храму архим. Палладій (Більчук) та секретар єпархіального управління, настоятель Харківського храму святого великомученика і цілителя Пантелеймона протоієрей Григорій Стасюк; настоятель храму Святого Духа м.Харкова протоієрей Юрій Боратинець ; настоятель Свято-Миколаївської громади м.Валки ієрей Сергій Бусов;настоятель храму Святого апостола Андрія Первозваного м.Харкова ієрей Артемій Пендраківський; диякон Володимир Пожидаєв.

На кінець святкового богослужіння владика Митрофан привітав усіх присутніх зі святом та разом з кліром та прихожанами звернувся до Пресвятої Діви Марії молитовним зверненням, щоб Вона звільнила нашу державу Україну від ворога та навчила нас любити один одного.

У свою чергу архим. Палладій подякував архіпастирю за візит та очолену ним молитву й побажав владиці щоб Всемилостивий Господь дарував Свою всесильну допомогу на нелегкому і відповідальному шляху Архіпастирського служіння.

Завершилось святкове богослужіння уставним многоліттям.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати