19 лютого 2020

Урочисте святкування 5-ї річниці з дня створення 46-го окремого штурмового батальйону «Донбас» 54-ї ОМБр пройшло 16 лютого в Чугуївському РБК

Захисники України приймали щирі вітання від армійського керівництва, Православної Церкви України,Харківської обласної та Чугуївської районної державних адміністрацій, м. Чугуєва та м. Лозова, волонтерів.

У ході урочистостей присутні згадували героїчні сторінки батальйону «Донбас», хвилиною мовчання вшанували загиблих за ці довгі роки війни.

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан привітав 5-ю річницею створення батальйону «Донбас» та від імені Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого Епіфанія митрополита Киівського і всієї України вручив церковні нагороди і освятив Бойовий прапор батальйону , а перший прапор переданий для подальшого його зберігання в музеї.

Особовий склад батальйону отримав численні цінні подарунки та відзнаки різних рівнів.

Урочистості супроводжував чудовий концерт, який подарували військовим народний ансамбль «Бояничі», артисти Чугуївського РБК, заслужений артист України Андрій Кравченко та гурт «Телері».

 

 
 

Рекомендуємо відвідати