29 серпня 2020

Освячення храму на честь Нерукотворного Образу Господа Ісуса Христа на Рівненщинні

29 серпня у м.Володимирець, Рівненської області було звершено чин освячення новозбудованого храму на честь Нерукотворного Образу Господа Ісуса Христа. З благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, чин освячення та Божественну літургію, звершив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

За богослужінням владиці співслужив благочинний Володимирецького благочиння протоієрей Віталій Боднар, намісник Свято-Георгіївського чоловічого монастиря на Козацьких могилах архімандрит Софроній (Бордюк), намісник Гурбинського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря архімандрит Онуфрій (Ляда), благочинний Яворівського благочиння (Львівська єпархія) протоієрей Тарас Піджарко, благочинний Корецького благочиння протоієрей Іван Мациканич, настоятель храму протоієрей Михайло Льода та запрошене духовенство.

Прикінці відправи єпископ Митрофан виголосив повчальне слово, та від імені архієпископа Іларіона, привітав настоятеля і парафіян із знаменною подією у їхньому житті. 

Також владика Митрофан, з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, за дорученням архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, відзначив меценатів та активних парафіян Орденами, Митрополичими та Архієрейськими грамотами.

Завршилась урочиста відправа уставним многоліттям.

 
 

Рекомендуємо відвідати