15 жовтня 2020

У Харківському військовому шпиталі освячено каплицю на честь Покрови Пресвятої Богородиці

15 жовтня 2020 року відбулася визначна подія у Харківському військовому шпиталі (Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону) – освячення новозбудованої каплиці на честь Покрови Пресвятої Богородиці. Чин освячення здійснив Преосвященний владика Митрофан разом із архієпископом Дніпровським і Криворізьким Симеоном.

Владики освятили капличку та привітали присутніх з цією знаменною подією. "З цього дня кожну людину, яка прийде до цієї каплиці, зустрічатиме та проводжатиме постать Пресвятої Діви Марії, даруючи їй своє боже благословення і свій всеблагий захист" - зазначив преосвященний Митрофан.

З благословіння Блаженнійшого Епіфанія Митрополита Київського і всієї України єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан нагородили лікарів відзнаками Святого великомученика і цілителя Пантелеймона, а фундаторів - орденами святого Володимира Великого. У своєму вітальному слові владика Митрофан подякував присутнім лікарям, а в їх особах і всім медпрацівникам шпиталю, за їхню жертовну та невтомну працю.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати