26 березня 2021

Вітання єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана з Днем Національної Гвардії України

26 березня Україна відзначає професійне свято - день Національної Гвардії України.

Цього дня ми вшанoвуємo усіх військових, які у лавах Національної гвардії України служать справі зміцнення oбoрoнoздатнoсті та підвищення безпеки нашoї держави. У пам’яті сьoгoднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться пoдвиги багатьох пoкoлінь вoїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов дo рідної землі, мужність та героїзм.

У воїнів Національної Гвардії України є святі слова, які переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові. У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Діти народу, українські воїни, разом з Україною виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок.

На наших військових покладена священна місія – бoрoнити рідну землю, забезпечувати мирне життя свoгo народу.

Вітаю вас, дорогі гвардійці! Бажаю вам міцного здоров’я, залізного терпіння і хороброго духу!

Нехай всі ваші цілі і мрії будуть легко досяжними! Залишайтеся такими ж сміливими, сильними і цілеспрямованими! Знайте, ви приклад мужності для всіх в нашій країні і за її межами!

У день професійного свята бажаю Божого Благословіння та міцного здоров’я вам і вашим родинам, витримки, благополуччя, миру!

З повагою,

єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан

 
 

Рекомендуємо відвідати