20 лютого 2024

Привітання протоієрею Станіславу Аштраф’яну з днем народження

20 лютого день народження святкує благочинний Чугуївського району та військовий капелан ЗСУ протоієрей Станіслав Аштраф’ян.

Отець Станіслав відомий далеко за межами Соколового, де здійснює своє пастирське служіння. Священника знають і цінують, як палкого молитовника, жертовного помічника, щирого друга для кожного, хто потрапляє в біду та скрутне становище. Він не міг лишитися осторонь потреб оборонців України і добровільно став на шлях душпастирювання у війську з весни 2022 року. Пережив декілька обстрілів і ракетних ударів, зазнав поранень і контузії. Але так і не зійшов з обраного шляху служіння.

Правлячий архієрей, духовенство та віряни Слобожанщини щиро вітають отця Станіслава з днем народження та бажають йому міцного здоров’я, сил і можливостей залишатися й надалі добрим прикладом для братів у служінні та своєї пастви.

Господнього благословення вам, отче Станіславе! Хай Його лагідна посмішка підтримує Ваш оптимізм і почуття гумору навіть у найскладніші моменти! Хай Христовий поклик щодня відгукується у Вашому серці радістю і молитвою ще багато-багато років життя!

 
 

Рекомендуємо відвідати