Вітання правоохоронців Харківщини з професійним святом

05 липня 2024 року Високопреосвященніший архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан привітав колектив Головного управління Національної поліції в Харківській області з професійним святом. Це святкування є важливою подією для всієї регіональної громади, адже служба правоохоронців є запорукою безпеки та правопорядку.
 
У своєму зверненні владика Митрофан наголосив на винятковій ролі Національної поліції у забезпеченні громадського спокою та захисті прав і свобод громадян. Він подякував правоохоронцям за їхню самовіддану працю, високий професіоналізм та відданість обраній справі. Архієрей також побажав поліцейським міцного здоров'я, наснаги та подальших успіхів у нелегкій, але надзвичайно важливій службі.
 
Привітання Високопреосвященнішого архієпископа Митрофана стало символічним визнанням внеску правоохоронців Харківщини у забезпечення спокою та правопорядку в регіоні. Ця подія є яскравим прикладом тісної співпраці між Церквою та правоохоронними органами, спрямованої на зміцнення суспільної злагоди та духовно-моральних цінностей.
Галерея