15 липня 2024

Архієпископ Митрофан відвідав показ документальної стрічки «Героям Слава»

13 липня, у Харкові відбувся показ документальної стрічки «Героям Слава» французького письменника та журналіста Бернара-Анрі Леві. На подію завітав Архієпископ Митрофан, який поділився своїми враженнями.
 
Фільм є третім у серії робіт Бернара-Анрі Леві, присвячених повномасштабному вторгненню Росії в Україну. У ньому зібрані репортажі, які журналіст зробив минулого літа з лінії фронту, затоплених населених пунктів після підриву Каховської ГЕС, місць утримання українських полонених та зруйнованих будинків прифронтових міст.
 
Архієпископ Митрофан зазначив, що перегляд стрічки глибоко зворушив його: "Ця документальна робота відображає жахливі реалії війни, з якими зіткнувся український народ. Вона змушує замислитися над ціною, яку ми платимо за свободу та незалежність. Разом з тим, фільм демонструє нескорений дух і мужність українців, які стали на захист своєї країни".
 
Стрічка "Героям Слава" вже отримала високу оцінку глядачів та критиків за своє документальне висвітлення трагічних подій в Україні. Показ у Харкові став ще одним кроком до донесення правди про війну до світової спільноти.
 
 
 

Рекомендуємо відвідати