15 липня 2013

Вшанування жертв Волинської трагедії. Без "ляпів" не обійшлося

У неділю, 14 липня, президент Польщі Броніслав Коморовський відвідав Україну, аби вшанувати жертв Волинської трагедії. Цікаво, що його український колега не захотів, чи не вважав за потрібне згадати полеглих. Разом з віце-прем'єр міністром України Костянтином Грищенком та головою Волинської ОДА Коморовський відвідав село Кисилин Локачівського району Волинської області.

Там чиновники поклали квіти до пам'ятних знаків загиблим українцям та полякам і запалили поминальні лампадки у костелі кармелітів.


Відсутність перших осіб України на цьому заході не стала єдиним "ляпом". В цей самий день президент Республіки Польща відвідав месу у Луцькому костелі первоверховних апостолів Петра та Павла. Після меси Коморовський подякував присутнім за спільне молитовне вшанування загиблих. Коли він тиснув руки присутнім, 17-річний юнак підійшов та поплескав президента по плечу рукою з яйцем.

Хулігана одразу схопили правоохоронці. Його кров перевірять на вміст алкоголю. Коморовський спокійно змінив забруднений одяг на чистий та утримався від будь-яких коментарів. Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Телеканал новин 24 та УНН.

За матеріалами

 
 

Рекомендуємо відвідати