22 лютого 2016

Продовження соціального проекту для незрячих «Молитовник українською мовою шрифтом Брайля»

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України ФІЛАРЕТА продовжується спільний соціальний проект для незрячих «Молитовник українською мовою шрифтом Брайля».  

За сприяння Благодійної Організайії "Елеос-Україна" та Голови Правління БО "ВБФ "ЕЛЕОС-ХАРКІВ УПЦ КП" - єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана 22 лютого 2016 року відбулась зустріч у Комунальному закладі «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс імені В.Г. Короленка» Харківської обласної ради. На заході також були присутні: Гунбіна Олена Володимирівна - заступник голови адміністрації Холодногірського району, Александрова Лариса Андріївна - інспектор адміністрації Холодногірського району. Владика Митрофан подарував дітям молитвослови, які надруковані шрифтом Брайля для сліпих та зі зниженим зором. Вихованці виступили у складі музичних колективів: хор, ансамбль народних інструментів, танцювальний колектив «Натхнення»

Наприкінці заходу владика Митрофан звернувся до незрячих вірян з архіпастирським словом та закликав на всіх присутніх Боже благословення.

Хвалімо Бога українською мовою!  відвідав Комунальний заклад «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс імені В.Г. Короленка» Харківської обласної ради. На заході також були присутні: Гунбіна Олена Володимирівна - заступник голови адміністрації Холодногірського району, Александрова Лариса Андріївна - інспектор адміністрації Холодногірського району. Владика Митрофан подарував дітям молитвослови, які надруковані шрифтом Брайля для сліпих та зі зниженим зором. Вихованці виступили у складі музичних колективів: хор, ансамбль народних інструментів, танцювальний колектив «Натхнення»

Наприкінці заходу владика Митрофан звернувся до незрячих вірян з архіпастирським словом та закликав на всіх присутніх Боже благословення.

Хвалімо Бога українською мовою!

 
 

Рекомендуємо відвідати