28 травня 2016

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан відвідав волонтерський зліт студентів, що відбувся на базі ХНУВС

28 травня 2016 року на базі Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся Другий обласний зліт студентів-волонтерів. Він проводиться за ініціативи Харківського університетського консорціуму та при підтримці Харківськой обласної державної адміністрації.

У зльоті взяли участь понад 200 студентів-волонтерів з 25 навчальних закладів Харківщини, які впродовж року надавали підтримку військовим, родинам загиблих воїнів АТО, пораненим солдатам у шпиталі, сім’ям вимушених переселенців тощо. Перший раз в зльоті взяли участь «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» та «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради.

До учасників заходу звернувся єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, який подякував усім волонтерам за їхню небайдужість, готовність прийти на допомогу, побажав щастя, здоров’я та Божого благословення на всі добрі справи.

Найбільш активні учасники-волонтери були відзначені різними нагородами.

Після церемонії нагородження для учасників команд, уболівальників і гостей зльоту відбувся концерт, у якому взяли участь студенти Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського. Наприкінці заходу на всіх учасників змагань очікувала польова каша.

 
 

Рекомендуємо відвідати