28 червня 2021

На Харківщині відзначили 25-ту річницю ухвалення Конституції України

28 червня 2021 року,українці відзначають 25-тю річницю з дня ухвалення Конституції. У 1996 році Верховна Рада прийняла першу Конституцію незалежної української держави. Документ закріпив правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.
  З цієї нагоди, сьогодні, керуючий Харківською єпархією єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан поклав квіти до пам'ятника Незалежності на площі Конституції в Харкові.
 Квіти пошани до Монументу Незалежності України також покладали  голова Харківської ОДА Айна Тимчук,заступники голови Харківської обласної державної адміністрації Антон Деньгуб, Михайло Черняк та Олександр Скакун, народні депутати України, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, обласної ради та міської ради, представники територіальних органів міністерств і відомств України у Харківській області, представники дипломатичних установ, розташованих на території Харківської області, Харківського  гарнізону, духовенства області, об'єднань громадян, засобів масової інформації та студентської молоді.
Окрім участі в офіційній частині заходу, для всіх присутніх підготували святковий концерт за участю танцювальних  колективів та співаків Харкова.
 
 

Рекомендуємо відвідати