23 вересня 2021

Єпископа Митрофана нагороджено Орденом святого Володимира Великого І ступеня

21 вересня 2021 року святкове богослужіння у храмі апостола і євангелиста Іоана Богослова міста Харкова очолив Блаженніший Епіфаній, митрополит Київський і всієї України. Йому співслужили митрополит Вінницький і Барський Симеон, митрополит Переяславський і Вишневський Олександр, архієпископ Сумський і Охтирський Мефодій, архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір, архієпископ Вишгородський Агапіт, єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, духовенство Харківської та інших єпархій Православної Церкви України.

По завершенні богослужіння предстоятель Православної Церкви України нагородив єпископа Митрофана Орденом святого рівноапостольного князя Володимира Великого І ступеня та подякував за багаторічну активну працю щодо розбудови церковного життя на сході України.

Таким чином єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан став повним кавалером Ордена святого рівноапостольного князя Володимира Великого. Раніше він уже був удостоєний Ордена святого Володимира ІІІ ступеня у 2015 році та Ордена святого Володимира ІІ ступеня у 2020 році.

 
 

Рекомендуємо відвідати