8 жовтня 2021

У Харкові освячено нові машини швидкої допомоги для кількох районів області

У п’ятницю, 8 жовтня 2021 року, на території Харківської обласної лікарні відбулася церемонія передачі 10 нових машин для бригад швидкої допомоги різних районів Харківщини. Спеціальні автомобілі освятив клірик Харківської єпархії, благочинний Чугуївського району протоієрей Станіслав Аштраф’ян.

Отець Станіслав у виступі перед представниками обласної влади, керівництвом лікарні та медичними працівниками передав присутнім благословення єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана та побажав міцного здоров’я, багатьох врятованих життів і примноження людяності та любові в щоденній благородній праці. Після цього священик відслужив чин освячення автомобілів і окропив кожне авто та працівників бригад екстреної допомоги святою водою.

Ключі від повнопривідних машин Citroën медикам вручив перший заступник голови Харківської обласної ради Альберт Кононенко. Директор КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Віктор Забашта наголосив, що ці автомобілі працюватимуть у Пісочині, Новій Водолазі, Барвінковому, Великому Бурлуці, Первомайському, Краснограді та Валках.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати