4 грудня 2021

Архієрейське богослужіння у день свята Введення в храм Пресвятої Богородиці

4 грудня 2021 року, в день свята Введення Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії до храму, відзначила своє престольне свято парафія м. Мерефи (Артемівка), площа Шевченка 1-А.
 
З цієї нагоди у місцевому храмі було звершено Божественну літургію, яку, на запрошення настоятеля храму архимандрита Палладія (Більчука), очолив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.
 
Правлячого архієрея перед входом до храму парафіяни зустріли короваєм та квітами. Його Преосвященству співлужили: настоятель храму архим. Палладій (Більчук), Харківський районний благочинний протоієрей Олег Козуб, Харківський міський благочинний протоієрей Юрій Боратинець, Чугуівський (Зміївський) благочинний протоієрей Станіслав Аштраф’ян, капелан військової частини 3005 ієрей Артемій Пендраківський, клірик храму Вишгородської (Володимирської) ікони Божої Матері м. Харкова ієрей Себастьян Романов та диякон Олег Назаренко.
 
Під час богослужіння лунала всеукраїнська молитва за припинення пошесті згубної (епідемії). На кінець святкового богослужіння владика Митрофан привітав усіх присутніх зі святом. У свою чергу архим. Палладій подякував архіпастирю за візит та очолену ним молитву й побажав владиці, щоб Всемилостивий Господь дарував Свою всесильну допомогу на нелегкому і відповідальному шляху архіпастирського служіння. Завершилось святкове богослужіння уставним многоліттям.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати