4 січня 2022

Єпископ Митрофан освятив нове відділення військового госпіталю

29 грудня 2021 року у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону після закінчення ремонтних робіт розпочало свою роботу приймальне відділення клініки невідкладної медичної допомоги (та прийому і евакуації). На урочисту церемонію відкриття начальник госпіталю полковник Едуард Хорошун запросив єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана.

Освячення приміщень владика здійснив у співслужінні капелана медичного закладу Ігоря Маяка. Архієрей закликав на військових медиків Боже благословення в їхній важливій праці з порятунку життя і здоров’я українських воїнів.

«Приймальне відділення — це як обличчя нашого медичного закладу. Тут відбувається приймання, діагностика пацієнтів. Окрім цього, у приймальному відділенні вперше з’явилося операційне приміщення, яке наразі ми вже розпочали комплектувати. Завдяки цьому ми зможемо в рази зменшити дорогоцінний час за нагальної потреби хірургічного втручання. Воно також побудоване за всіма сучасними вимогами та технологіями, які використовують під час проєктування операційних», — розповів начальник клініки невідкладної медичної допомоги (та прийому і евакуації) полковник медичної служби Володимир Негодуйко.

 
 

Рекомендуємо відвідати