15 січня 2022

Архієрейське богослужіння відбулося в Соколовому

14 cічня 2022 року, у день свята Обрізання Господнього, святителя Василія Великого та митрополита Київського і всієї Руси Петра (Могили) на запрошення настоятеля, протоієрея Станіслава Аштраф'яна, єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан очолив святкову Божественну літургію свт. Василія Великого у Свято-Успенському храмі села Соколове Чугуївського (Зміївського) району.

Його Преосвященству співслужили настоятель храму та благочинний Чугуївського району протоієрей Станіслав Аштраф'ян і диякон Олег Назаренко. Після читання Євангелія архіпастир виголосив проповідь. За богослужінням були піднесені посилені молитви за мир та спокій у рідній Український землі, молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).

Після літургії відбувся концерт дитячого хору із Соколового. Виступ діток, які співом колядок і щедрівок прославили народження Господа Ісуса Христа, створив особливу святкову атмосферу. Владика Митрофан тепло привітав усіх присутніх зі святами і подарував дітям подарунки. Настоятель подякував архіпастирю за довгоочікуваний візит та спільну молитву.

 
 

Рекомендуємо відвідати