19 червня 2022

Єпископ Митрофан привітав лікарів із Днем медичного працівника

У День медичного працівника єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан привітав медиків, парамедиків і всіх фахівців, хто сприяє порятунку життя і здоров’я українців, із професійним святом.

«Зараз ми, як ніколи, усвідомлюємо важливість вашої нелегкої роботи, адже саме вам довелося взяти на себе чи не основне навантаження у боротьбі з країною-агресором. І сьогодні, ризикуючи власним здоров’ям та життям, ви продовжуєте залишатися на передовій та рятувати», - наголосив керуючий Харківською єпархією.

Владика Митрофан високо оцінив діяльність лікарів на Слобожанщині, особливо за останні місяці війни, коли працювати медикам доводиться у надскладних умовах – практично цілодобово, ночуючи на робочому місці, при щоденних обстрілах, збільшенні кількості пацієнтів. Архієрей неодноразово на власні очі бачив подвиг лікарів у військовому госпіталі Харкова та інших медзакладах міста, котрі він відвідував протягом лютого – червня 2002 року.

«Щирі слова подяки вам за вашу добрі серця, високий професіоналізм та щоденну виснажливу працю. Божого благословення та перемоги!», - побажав медикам єпископ Митрофан.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати