7 липня 2022

Єпископ Митрофан нагородив харківських поліцейських відзнаками ПЦУ

У День Національної поліції України, 4 липня 2022 року, в Харкові відбулися урочисті заходи з нагоди свята правоохоронців. З огляду на небезпеку обстрілів, вони проходили під землею – на одній зі станцій міського метрополітену.

Під час урочистостей із привітальним словом до працівників Нацполіції Харківщини виступив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан. Він відзначив поліцейських, які виявили героїзм при захисті міста в час війни, благословенними грамотами Харківської єпархії. Начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області генерала поліції третього рангу Володимира Тимошка нагороджено орденом святого Юрія Переможця.

Правоохоронців також привітали начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, Харківський міський голова Ігор Терехов, керівники Харківської обласної ради, Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Східного територіального управління Національної гвардії України, Харківської обласної прокуратури, Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України тощо.

«Хочу висловити слова щирої подяки всім працівникам поліції, які попри важкі умови війни несуть службу в підрозділах поліції  Харківщини. Завдяки  вашій хоробрості та самовідданості,  високому професіоналізму забезпечується на належному рівні публічна безпека та порядок, розслідуються та розкриваються злочини, припиняються правопорушення. Війна триває, попереду у  нас ще багато важких випробувань, наш ворог сильний та безжальний, але я впевнений, що ніякі рашистські ракети, ніякі удари та руйнування не здатні зломити наш бойовий дух та знищити прагнення до Великої перемоги», - наголосив Володимир Тимошко.

 
 

Рекомендуємо відвідати