29 серпня 2022

У Соколовому на Успіння відзначили престольне свято

В день Успіння Пресвятої Богородиці, в неділю, 28 серпня 2022 року, Свято-Успенська парафія села Соколове Чугуївського району відзначила храмове свято. З цієї нагоди було відправлено урочисту архієрейську літургію.

З благословення правлячого архієрея Харківської єпархії святкове богослужіння очолив митрополит Сімферопольський і Кримський Климент. Його Високопреосвященству співслужив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

Також літургійну молитву підносили настоятель храму та благочинний Чугуївського району протоієрей Станіслав Аштраф'ян, намісник Свято-Миколаївського чоловічого монастиря ігумен Феодосій (Ганзій), обласний благочинний та настоятель Свято-Пантелеймонівського храму Харкова протоієрей Григорій Стасюк, настоятель Свято-Миколаївського храму села Циркуни та благочинний Харківського району протоієрей Олег Козубов, військові капелани протоієрей Ігор Бігун і протоієрей Юрій Здебський та диякон Олег Назаренко.

Під час відправи лунали молитовні прохання за Україну в час війни, успіх воїнів-захисників країни, одужання поранених і визволення полонених бійців, повернення до рідних осель переселенців і біженців.

По завершенні літургії владика Митрофан привітав парафіян із храмовим святом та закликав на всіх Боже благословіння. Настоятель Свято-Успенської парафії протоієрей Станіслав Аштраф’ян подякував архіпастирям за довгоочікуваний візит та спільну молитву.

 
 

Рекомендуємо відвідати