18 вересня 2022

Єпископу Митрофану вручено Почесну грамоту Харківської міської ради

16 вересня 2022 року Харківський міський голова Ігор Терехов провів зустріч із духовенством обласного центру. У ній взяли участь представники християнських конфесій, які залишилися у Харкові та продовжують працювати у найважчі для нього часи війни.

Від Харківської єпархії Православної Церкви України були запрошені єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, настоятель Іоано-Богословського храму міста протоієрей Віктор Маринчак і секретар єпархіального управління протоієрей Дмитро Шаповалов.

Ігор Терехов подякував присутнім за відданість місту та вручив представникам церков почесні грамоти Харківської міської ради. «У найважчі часи ви даєте харків'янам надію та своєю мудрістю робите так, щоб їм ставало значно легше. Багато військовослужбовців ЗСУ, бійців територіальної оборони приходять до вас, і ви також надихаєте їх на подвиги заради Харкова, заради України. Велике спасибі за вашу щоденну тяжку працю, за віру, яку ви несете людям. Низький вам уклін», - наголосив мер міста.

Єпископ Митрофан подякував Ігорю Терехову за складну роботу із забезпечення життєдіяльності Харкова в час війни та передав міському голові пам’ятний подарунок.

 
 

Рекомендуємо відвідати