30 жовтня 2022

Єпископ Митрофан провів робочу зустріч із головою громадської ради при ГУ ДПС Харківщини

Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Харківській області з перших днів вторгнення російських загарбників на територію України тісно співпрацює з Православною Церквою України. Зокрема, спільними зусиллями координаційного штабу громадської ради та Харківської єпархії забезпечується доставка гуманітарної допомоги мешканцям Харкова та області.

Днями голова громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігор Суханов зустрівся з єпископом Харківським і Богодухівським Митрофаном.

Під час робочої зустрічі вони підбили підсумки роботи, проведеної від початку війни, та обговорили план спільних дій у подальшому. Зокрема розробили логістичний план доставки необхідних речей для населення на деокуповані території.

«Священики спільно з вірянами Православної Церкви України збирають гуманітарну допомогу для бійців, мешканців звільнених від окупантів територій. Церква з перших днів війни робить усе, щоб врятувати життя людей», – зазначив єпископ Митрофан.

Ігор Суханов подякував Його Преосвященству за інтенсивну роботу та висловив впевненість, що спільними зусиллями буде здобута перемога у війні та відбудовано мирне життя в Україні.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати