14 листопада 2022

Харківські волонтери продовжують допомагати військовим і цивільним

У Харкові та області триває активна волонтерська діяльність духовенства і вірян Православної Церкви України. Днями в Іоанно-Богословському храмі єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан приймав міського голови Бродів і волонтерів Львівщини, які привезли допомогу для українських оборонців з 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони, 16-ї окремої бригади армійської авіації, Інтернаціонального легіону оборони України тощо – автомобіль, буржуйки, продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, індивідуальні замовлення та посилки від рідних.

Гуманітарний хаб Храму Іоанна Богослова продовжує свою щоденну роботу. Від Рівненсько-Волинської єпархії ПЦУ отримано великий вантаж продуктів, які привіз особисто військовий капелан протоієрей Назарій Момотюк. Їх розподілено для потреб вимушених переселенців із постраждалих від бойових дій територій Харківщини. Також тим, хто втратив домівки, передано теплий одяг і солодощі для діток.

Для потреб поранених військових передано ноші, дезинфектори, ліки та бандажі. У госпіталь вирушили дезинфектори, бритви, крем для гоління та інші потрібні в побуті речі.

Долучитися до допомоги волонтерам можна посильною пожертвою на картку Наталії Маринчак: 5375414108585893.

 
 

Рекомендуємо відвідати