1 січня 2023

До ХНУПС передано Віфлеємський вогонь миру

Представники Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба отримали Віфлеємський вогонь миру. Передавання відбулося у храмі святого апостола і євангеліста Іоана Богослова в місті-герої Харкові наприкінці грудня 2022 року.

Вогонь до вищого військового навчального закладу передав єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан. Разом із владикою на заході були присутні настоятель храму протоієрей Віктор Маринчак і військовий капелан ХНУПС ієрей Серго Бубашвілі. Віфлеємський вогонь уже запалили в місці тимчасового перебування курсантів у Львові.

«Ми вдячні владиці Митрофану, який, за допомогою львівського осередку Пласту – Національної скаутської організації України – передав Віфлеємський вогонь миру до місць тимчасової дислокації курсантських підрозділів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Вифлеємський вогонь миру подорожує Україною, долає кордони та зігріває своїм теплом українських воїнів, даруючи надію на найшвидшу перемогу! Запалюйте вогнем з Віфлеєму свічки, бо це – символ віри у Бога та нашу перемогу!» - відзначили в ХНУПС.

 
 

Рекомендуємо відвідати