25 січня 2023

Харківський журналіст і фотограф отримав відзнаку від Предстоятеля ПЦУ

Багаторічний парафіянин харківського храму на честь апостола і євангеліста Іоана Богослова пан Леонід Логвиненко одержав благословенну грамоту від Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

Відзнаку від Предстоятеля Православної Церкви України передав по завершенні Божественної літургії в неділю, 22 січня 2023 року, єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

Леонід Логвиненко є одним із ветеранів харківського руху за автокефалію Української Церкви, незмінно відвідує богослужіння в Іоано-Богословській парафії з моменту відновлення діяльності храму на початку 1990-х років.

У суспільному житті Харкова й області він відомий, як талановитий фотограф та автор матеріалів для газети «Слобідський край» та інших ЗМІ.

Протягом останнього року Леонід Логвиненко майже весь час проводить поблизу лінії фронту, займається волонтерською допомогою українським військовим, фіксує на світлинах наслідки бойових дій та російської окупації, а також хроніку героїчного спротиву нашого народу силам агресора.

 
 

Рекомендуємо відвідати