21 липня 2023

Привітання ієрею Геннадію Гончарову з ювілеєм

21 липня 2023 року свій 60-річний ювілей святкує в.о. настоятеля Свято-Троїцької парафії міста Богодухів ієрей Геннадій Гончаров.

Уродженець Донеччини, отець Геннадій пройшов тривалий шлях до священства. Здобув три вищі освіти в Харківському політехнічному інституті та Харківському національному університеті. Вивчав богослов’я у Колегії патріарха Мстислава УАПЦ в Харкові. Кандидат філософських наук, доцент, викладач Харківської державної академії фізичної культури.

Протягом кількох десятиліть він був парафіянином, вірним помічником настоятеля циркунівської Свято-Миколаївської парафії о. Олега Козуба, паламарем, а потім і дияконом цього храму. Пережив окупацію Циркунів росіянами 2022 року, після визволення села – обстріли і руйнування власної домівки артилерією загарбника. Гідно витримав усі випробування та зрілим ствердним рішенням відповів на Боже покликання до служіння перед Його престолом.

Правлячий архієрей Харківської єпархії, брати по сану, парафіяни з Богодухова та всі вірні Православної Церкви України на Слобожанщині щиро вітають отця Геннадія із 60-річчям!

Ви, отче, поєднали молодість за хіротонією та великий досвід життя, юнацький запал служіння та виваженість і мудрість відповідального пастиря. У цей день наші молитви до Бога за Ваше здоров’я і благополуччя, щастя Ваших рідних і близьких, розквіт під Вашим проводом богодухівської церковної громади та щоденну радість від простування Господньою дорогою та єдності з Його волею.

Многії і благії літа!

 
 

Рекомендуємо відвідати