8 серпня 2023

Предстоятель зустрівся з командувачем Сил логістики ЗСУ

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 8 серпня 2023 року зустрівся у своїй резиденції – Митрополичому домі з командувачем Сил логістики Збройних Сил України генерал-майором Олегом Гуляком.

У зустрічі також взяли участь архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан та полковник ЗСУ Олександр Удовенко, повідомляє пресслужба Київської Митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ).

Під час спілкування йшлося про спільну працю задля протидії триваючій російській агресії, а також про будівництво храмів для потреб українських воїнів і духовну підтримку захисників Батьківщини.

Окрім того, Митрополит Епіфаній відзначив Олега Гуляка орденом святого великомученика Юрія Переможця.

«Зараз нам вкрай важливо бути згуртованими й зосередженими на відбитті навали російських загарбників. Окупанти вже поплатилися, коли сподівалися швидко зламати наш народ. Тож кожному з нас потрібно самовіддано робити усе від нас залежне, щоб вони не досягнули своєї мети і в майбутньому. Якщо ми матимемо тверду і непохитну віру, то Господь допоможе нам і подасть омріяну перемогу й справедливий мир», – сказав Блаженнійший владика.

 
 

Рекомендуємо відвідати