15 серпня 2023

Привітання протоієрею Олегу Козубу з днем народження

15 серпня свій день народження відзначає благочинний Харківського району і настоятель Свято-Миколаївського храму в селі Циркуни протоієрей Олег Козуб.

Отець Олег більше 20 років присвятив розбудові українського церковного життя в Циркунах під Харковом. Разом із парафіянами торік опинився в окупації, але продовжував молитися за українську державу і військо, звершував богослужіння, підтримував односельців. Пережив важкі місяці потужних російських обстрілів села після його звільнення силами оборони України. Підтримує українських військових, продовжує опікуватися циркунівською парафією, допомагає в розвитку Харківської єпархії.

Правлячий архієрей, управління та духовенство єпархії, вірні Православної Церкви України на Слобожанщині щиро вітають отця Олега з днем народження! Сьогодні наші молитовні прохання до Господа за Вас, Ваших рідних, духовних дітей і всіх, хто вдячний Вам за виявлену підтримку і духовну допомогу.

Дякуємо Богові за Вашу присутність у нашому житті. Бажаємо міцного здоров’я, наснаги та успіхів у служінні, многих і благих років життя!

 
 

Рекомендуємо відвідати