9 січня 2024

Привітання диякону Олегу Назаренку з днем народження

9 січня день народження відзначає диякон Олег Назаренко – один із найбільш відданих і жертовних кліриків Української Церкви в Харкові.

Отець Олег з дитинства вихований у православній традиції, змалку тягнувся до храму: прислуговував у вівтарі, читав і співав на кліросі, навчався в духовній семінарії. У Православній Церкві України перебуває з моменту її утворення на Установчому (Об’єднавчому) Соборі в грудні 2018 року. Дияконські свячення прийняв від митрополита Переяславського і Вишневського Олександра (Драбинко). Навчається в Київській православній духовній академії. Живе, працює та служить у Харкові.

Правлячий архієрей Харківської єпархії архієпископ Митрофан, єпархіальне управління, духовенство і віряни Слобожанщини щиро вітають отця Олега із днем народження. Та бажають міцного здоров’я, родинного щастя та здійснення мрій.

Хай Ваша любов до уставного богослужіння, чесність і відкритість у стосунках збагачують духовний досвід усіх, хто навколо, та допомагають Вам реалізувати Господнє покликання в цьому світі – на многії і благії літа!

 
 

Рекомендуємо відвідати