10 січня 2024

Привітання отцю Геннадію Рохманійку з днем народження

10 січня день народження відзначає військовий капелан Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (Харківський військовий госпіталь) і сотрудник Іоано-Богословського храму протоієрей Геннадій Рохманійко.

Отець Геннадій завжди без вагань ішов туди, де був потрібен: у 2014 році – на передову АТО в Пісках, згодом на капеланську місію у Державній прикордонній службі, від початку повномасштабної російської агресії 2022 року – до військового шпиталю, в якому пережив декілька обстрілів. Випробування лише загартували світлий, люблячий погляд цього священника на світ, а також здатність передавати цей оптимізм тим, кому страшно, хто вагається чи зневірився.

Архієпископ Митрофан, єпархіальне управління, духовенство і віряни ПЦУ на Слобожанщині вітають отця Геннадія з особистим святом і зичать йому міцного здоров’я та наснаги на подальше служіння Богові й людям.

Хай Господь Своєю невидимою рукою завжди скеровує Вас, отче, на потрібні для спасіння народу Божого дороги та допомагає втриматися на них. І хай радість виконання Його волі та відчуття Його присутності будуть джерелом Вашої сили на багато нових духовних звершень во славу Божу та на благо України. Многих і благих літ Вам, отче Геннадію!

 
 

Рекомендуємо відвідати