18 березня 2024

Привітання о.Віктору Маринчаку з днем народження

18 березня день народження відзначає настоятель харківського храму на честь святого апостола і євангеліста Іоана Богослова протоієрей Віктор Маринчак.

Отець Віктор стоїть біля витоків третього українського церковного відродження в Харкові. Він зголосився бути першим на Слобожанщині священником відновленої УАПЦ іще в часи існування радянського режиму. Відтоді був і залишається справжнім духовним лідером української православної громади Харкова та одним із найбільш авторитетних священників в усій Україні. Духовний досвід отця Віктора, його проповіді, бесіди та книги навернули на шлях спасіння тисячі людських душ та надихнули на священнослужіння чимало учнів-послідовників.

Архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан, управління та духовенство Харківської єпархії, віряни Православної Церкви України на Слобожанщині щиро вітають отця Віктора з днем народження!

Цього дня звертаємося до Господа з молитвою за здоров’я, тілесні та душевні сили, духовну наснагу для незмінного і незамінного настоятеля Іоано-Богословського храму міста-героя Харкова.

Хай Божа милість і опіка улюбленого святого – учня Христового і апостола Любові – надихають Вас, отче Вікторе, й надалі сміливо простувати дорогою служіння Господу, Україні та народові на многії і благії літа!

 
 

Рекомендуємо відвідати