Привітання архієпископа Митрофана з нагоди Дня поліції

Сьогодні ми маємо нагоду привітати наших доблесних правоохоронців, які щодня стоять на сторожі порядку та законності в Україні. 
 
Ми високо цінуємо важливу роль, яку відіграють наші поліцейські в забезпеченні громадського спокою та безпеки в наших містах і селах. Служіння правоохоронців є вкрай необхідним для сталого розвитку суспільства, адже саме вони є тими, хто щоденно стає на захист прав та свобод кожного громадянина.
 
Хочу відзначити самовідданість, відвагу та професіоналізм харківських поліцейських, які навіть у найскладніших умовах продовжують сумлінно виконувати свій обов'язок. Закликаю правоохоронців і надалі бути взірцем відданості справі, мужності та непохитності в протистоянні злу та беззаконню.
 
Взаємодія Церкви та поліції в питаннях морального виховання суспільства дуже важлива, адже саме спільними зусиллями ми можемо виховати нове покоління відповідальних громадян, які будуть дбати про мир та процвітання рідної України.
 
Бажаю міцного здоров'я, сил та Божого благословення у вашій нелегкій, але такій необхідній роботі. Нехай ваша самовіддана праця буде гідно оцінена та приносить мир і спокій у наші домівки.
 
Зі святом, дорогі правоохоронці! Нехай Господь береже вас!
 
Митрофан, 
архієпископ Харківський і Слобожанський