Вітаємо владику Митрофана з новим військовим званням

Єпархіальне управління, духовенство і віряни Слобожанщини щиро вітають правлячого архієрея архієпископа Митрофана, головного військового капелана Харківської єпархії Православної Церкви України, з присвоєнням чергового військового звання – старший лейтенант капеланської служби.
 
Архіпастир фронтового регіону, котрий багато років поспіль опікується військовослужбовцями різних підрозділів Сил оборони України на Слобожанщині, а після початку повномасштабного російського вторгнення мобілізувався до лав Збройних Сил України на посаду військового капелана, продовжує надихати своєю відданістю службі та вірі.
 
За клопотанням командування Сил логістики ЗСУ лейтенант капеланської служби Володимир Бутинський (архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан) 29 липня 2024 року піднесений в офіцерському званні на один щабель.
 
Хай нове звання стане додатковим стимулом для подальшої служби та чергових звершень на благо України та її Помісної Церкви. Бажаємо владиці Митрофану мудрості, сил та натхнення в усіх його починаннях!