У місті Мерефі(Артемівка) відбулось Архієрейське недільне богослужіння

29 вересня 2024 року, у неділю 14-ту після Пʼятдесятниці Високопреосвященніший архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан очолив божественну літургію в храмі Введення Пресвятої Богородиці м. Мерефі (Артемівка), пл.Шевченка 16а.

Його Високопреосвященству спіслужив настоятель храму архімандрит Паладій (Більчук) та клірики єпархії.
 
У ході служби були вознесені щирі молитви за перемогу українського війська над ворогом, за владу та за весь боголюбивий народ наш. Ці прохання, виголошені з відчуттям єдності та надії, знову підтвердили силу спільної молитви у важкі часи.

Після літургії Архіпастир виголосив проповідь, в якій акцентував увагу на змісті сьогоднішнього Святого Євангелія, заохочуючи вірян до глибокої духовності та підтримки один одного в цей непростий час.

На прикінці служби Владика Митрофан мав приємну можливість привітати архімандрита Паладія з визначною подією – 30-річчям його ієрейської хіротонії. Цей ювілей є важливим етапом у духовному житті священнослужителя, який протягом трьох десятиліть невтомно служить Богу і людям.

У своєму привітанні Владика підкреслив вагомість служіння архімандрита Паладія, його самовідданість і любов до парафіян. За час свого служіння він став опорою для багатьох, вносячи тепло і світло у серця людей. Його мудрість та досвід є безцінним чинником у розвитку нашої парафії.

Галерея