16 листопада 2022

Єпископ Митрофан отримав подяку від Бродівської громади

11 листопада 2022 року до міста-героя Харкова завітали голова та секретар Бродівської міської ради Анатолій Белей та Руслан Шишка. У приміщенні єпархіального управління Харківської єпархії Православної Церкви України вони мали зустріч із єпископом Харківським і Богодухівським Митрофаном.

Гості зі Львівщини разом із волонтерами високо оцінили підтримку внутрішньо переміщених осіб та підрозділів Збройних Сил України, яку надає особисто владика Митрофан та клірики і віряни Харківської єпархії. На знак пошани міський голова Бродів вручив архієрею подяку від Бродівської громади – малої батьківщини харківського єпископа.

Як повідомлялося, з Бродівщини до Харкова доправили допомогу для українських оборонців з 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони, 16-ї окремої бригади армійської авіації, Інтернаціонального легіону оборони України тощо – автомобіль, буржуйки, продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, індивідуальні замовлення та посилки від рідних.

 
 

Рекомендуємо відвідати